Advertisement

Kastamonu Bozkurt Sel / Kocaeli ekipleri sel bölgesi Bozkurt'ta | Osmaniye ... - Kastamonu'da şiddetli yağış sele neden oldu.

Kastamonu Bozkurt Sel / Kocaeli ekipleri sel bölgesi Bozkurt'ta | Osmaniye ... - Kastamonu'da şiddetli yağış sele neden oldu.. Bu adın verilmesinin nedeni eski dönemde bölgenin en büyük pazarına sahip olmasıdır. Kastamonu'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sebebiyle birçok. The district covers an area of 286 km2 (110 sq mi), and the town lies at an elevation of 239 m (784 ft). Kastamonu'da şiddetli yağış sele neden oldu. Karar'ın haberine göre, özellikle bozkurt ilçesinde durumun kötü olduğu bildiriliyor.

Yağışın etkili olduğu ilçede, üzerinde hes kurulu olan ezine çayı'nda. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde suya kapılan yüzlerce araç sürüklendi. Kastomu'nun bozkurt ilçesi patlayan hes nedeniyle sular altında kaldı. Sel felaketi yaşanan kastamonu'nun bozkurt ilçesinde, vatandaşlar sığındıkları yıkılmak üzere olan bina çatısında kurtarılmayı beklerken, bölgeye helikopter sevk edildi. Kastamonu'da aşırı yağmur yağışı sonrası oluşan selde sular altında kalan bozkurt ilçesinde, felaketin boyutu sular çekilince ortaya çıktı.

Kastamonu Bozkurt'ta selin ilk anları
Kastamonu Bozkurt'ta selin ilk anları from gazetekolektif.com
Bu kez de kastamonu selden etkilendi. According to the 2010 census, population of the district is 8,945 of which 5,074 live in the town of bozkurt. Halktv tarafından yayınlanan kastamonu'da sel felaketi. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde üzerinde hes kurulu olan ezine çayı'nda su seviyesinin yükselmesiyle su baskınları yaşandı. Bu adın verilmesinin nedeni eski dönemde bölgenin en büyük pazarına sahip olmasıdır. Sel yüzünden bozkurt ilçesinde yer alan hes barajının kapakları patladı. Karar'ın haberine göre, özellikle bozkurt ilçesinde durumun kötü olduğu bildiriliyor. Bozkurt i̇lçe jandarma komutanlığına bağlı araçlar sele kapılırken, bir vatandaş ise sel sularından yüzerek.

+ kastamonu'nun azdavay ve bozkurt ilçesinde etkili olan şiddetli yağmur, sele neden oldu.

Yağışın etkili olduğu ilçede, üzerinde hes kurulu olan ezine çayı'nda. Bozkurt is a town and district of the kastamonu province in the black sea region of turkey. Bozkurt, bu tarihte küçük bir köy görünümündedir. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde suya kapılan yüzlerce araç sürüklendi. Sel yüzünden bozkurt ilçesinde yer alan hes barajının kapakları patladı. + kastamonu'nun azdavay ve bozkurt ilçesinde etkili olan şiddetli yağmur, sele neden oldu. Sel felaketi yaşanan kastamonu'nun bozkurt ilçesinde, vatandaşlar sığındıkları yıkılmak üzere olan bina çatısında kurtarılmayı beklerken, bölgeye helikopter sevk edildi. Günümüzde hala perşembe günleri bu pazar geleneği devam etmektedir. Bölge esnafı bozkurt ilçesindeki son durumu anlatıyor isimli video. Kastamonu'da aşırı yağmur yağışı sonrası oluşan selde sular altında kalan bozkurt ilçesinde, felaketin boyutu sular çekilince ortaya çıktı. Bozkurt ilçesi sele teslim oldu. Bu kez de kastamonu selden etkilendi. Karar'ın haberine göre, özellikle bozkurt ilçesinde durumun kötü olduğu bildiriliyor.

Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde suya kapılan yüzlerce araç sürüklendi. Sel yüzünden bozkurt ilçesinde yer alan hes barajının kapakları patladı. Şiddetli yağış sonrası kastamonu'nun bozkurt ilçesinde sel nedeniyle birço. Bartın ve kastamonu'da selde ölü var mı? Kastamonu bozkurt sel ile ilgili 1 haber listeleniyor.

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel suları deredeki ...
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel suları deredeki ... from www.kamu3.com
2021 bursluluk sınavı güncel kılavuzu. Sel yüzünden bozkurt ilçesinde yer alan hes barajının kapakları patladı. The district covers an area of 286 km2 (110 sq mi), and the town lies at an elevation of 239 m (784 ft). Taşan ezine çayı ile gelen sel sularına kapılan araçlar ise denize doğru sürüklenmeye başladı. Devam eden yağışın etkili olduğu bozkurt ilçesinde ise hes kanalının patlaması. Kastamonu'da özellikle azdavay, bozkurt, küre ve abana'da şiddetli yağmur etkili oldu. Şiddetli yağış sonrası kastamonu'nun bozkurt ilçesinde sel nedeniyle birço. Bozkurt is a town and district of the kastamonu province in the black sea region of turkey.

Kastamonu bozkurt'ta baraj kapağının da patlamasıyla kent sular altında kaldı.

Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde suya kapılan yüzlerce araç sürüklendi. Halktv tarafından yayınlanan kastamonu'da sel felaketi. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan sel sebebiyle kent merkezi sular altında kaldı. Sel yüzünden bozkurt ilçesinde yer alan hes barajının kapakları patladı. Bu adın verilmesinin nedeni eski dönemde bölgenin en büyük pazarına sahip olmasıdır. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketine ilişkin canlı yayında açıklama yapan bozkurt belediye başkanı muammer yanık, yağmur 5 saattir kesintisiz devam etmekte. Abana ve bozkurt ilçeleri sele teslim oldu. + kastamonu'nun azdavay ve bozkurt ilçesinde etkili olan şiddetli yağmur, sele neden oldu. Kastamonu bozkurt'ta baraj kapağının da patlamasıyla kent sular altında kaldı. Kastamonu'da özellikle azdavay, bozkurt, küre ve abana'da şiddetli yağmur etkili oldu. Bartın ve kastamonu'da selde ölü var mı? Bakan pakdemirli, bölgede esas mağdurun 'hes'ler olduğunu söyledi. Kastamonu'nun azdavay ve bozkurt ilçesinde etkili olan şiddetli yağmur, sele neden oldu.

Devam eden yağışın etkili … Kastamonu'da etkili olan şiddetli yağış, 8 ilçede sele neden oldu, köprüler yıkıldı, araçlar sürüklendi, mahsur kalan çok sayıda kişi haber alternatif. Taşan ezine çayı ile gelen sel sularına kapılan araçlar ise denize doğru sürüklenmeye başladı. İlçenin i̇stanbul'a olan uzaklığı 588 km, ankara ya olan uzaklığı ise 311 km'dir. Bölgede yaşanan felaket insanlara kabusu yaşattı.

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde selin yol açtığı tahribat ...
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde selin yol açtığı tahribat ... from icdn.ensonhaber.com
Sel felaketi yaşanan kastamonu'nun bozkurt ilçesinde, vatandaşlar sığındıkları yıkılmak üzere olan bina çatısında kurtarılmayı beklerken, bölgeye helikopter sevk edildi. Bölgede yaşanan felaket insanlara kabusu yaşattı. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde suya kapılan yüzlerce araç sürüklendi. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan sel sebebiyle kent merkezi tamamen sular altında kaldı. Bozkurt, türkiye cumhuriyeti'nin karadeniz bölgesi'nde yer alan kastamonu ilinin bir ilçesidir. Kastamonu'da etkili olan şiddetli yağış, 8 ilçede sele neden oldu, köprüler yıkıldı, araçlar sürüklendi, mahsur kalan çok sayıda kişi haber alternatif. Bozkurt, bu tarihte küçük bir köy görünümündedir. Günümüzde hala perşembe günleri bu pazar geleneği devam etmektedir.

Abana ve bozkurt ilçelerinde yollar göle döndü.

Bozkurt i̇lçe jandarma komutanlığına bağlı araçlar sele kapılırken, bir vatandaş ise sel sularından yüzerek. Bazı araçlar oluşan çamur yığınına saplandı, tarım arazileri su altında kaldı. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan sel sebebiyle kent merkezi sular altında kaldı. Bakan pakdemirli, bölgede esas mağdurun 'hes'ler olduğunu söyledi. Kastamonu'da etkili olan şiddetli yağış, 8 ilçede sele neden oldu, köprüler yıkıldı, araçlar sürüklendi, mahsur kalan çok sayıda kişi haber alternatif. Sinop'ta da aşırı yağışlar nedeniyle sel ortaya çıktı. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde ezine çayı'nın taşması sonucu su baskınları yaşanıyor. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde üzerinde hes kurulu olan ezine çayı'nda su seviyesinin yükselmesiyle su baskınları yaşandı. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan sel sebebiyle kent merkezi tamamen sular altında kaldı. Kastamonu'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sebebiyle birçok. Kastamonu'da şiddetli yağış sele neden oldu. The district covers an area of 286 km2 (110 sq mi), and the town lies at an elevation of 239 m (784 ft). Yağışın etkili olduğu ilçede, üzerinde hes kurulu olan ezine çayı'nda.

Bozkurt i̇lçe jandarma komutanlığına bağlı araçlar sele kapılırken, bir vatandaş ise sel sularından yüzerek kastamonu bozkurt. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan sel sebebiyle kent merkezi tamamen sular altında kaldı.

Posting Komentar

0 Komentar